Dit zou jouw goede voornemen moeten zijn gebaseerd op je horoscoop

Dit is jouw goede voornemen voor 2020

Het einde van het jaar nadert en dat betekent dat we over een niet al te lange tijd knallend en oliebollen-etend 2020 ingaan. En wat mag daarbij niet ontbreken? Juist: goede voornemens! Heb je daar een beetje inspiratie bij nodig? Die hebben wij voor je. 

Of 2019 nu een goed jaar was of niet, de meeste mensen hebben desondanks goede voornemens. Afvallen, gezonder eten, meer sporten of stoppen met roken. Ze passeren allemaal de revue. Daarom staan op 2 januari de sportscholen vol fanatieke mensen en daalt de sigarettenverkoop. We weten allemaal dat tegen de tijd dat februari aangebroken is het niet meer zo goed gaat met de voornemens, maar proberen kan geen kwaad. Ben jij benieuwd wat voor goede voornemens bij jouw sterrenbeeld pasen? Lees dan verder.

Steenbok

Jouw goede voornemen: een beetje spontaner worden. Vaak probeer jij je dagen zo strak mogelijk vol te plannen en afwijken van die planning is voor jou bijna onmogelijk. Maar wist je wel dat er hele leuke dingen kunnen gebeuren als je de teugels eens laat vieren? Wees eens spontaan steenbok en ga naar dat feestje waar je in eerste instantie niet naartoe zou gaan. Je zult versteld staan van hoe leuk dat kan zijn.

Waterman

Jouw goede voornemen: minder dromen en in het hier en nu zijn. Je bent vaak verzonken in gedachten en waant je in je eigen fantasiewereld. Hartstikke leuk natuurlijk, maar misschien is het beter om je te focussen op het hier en nu.

Vissen

Jouw goede voornemen: neem dingen eens wat minder serieus. Het leven hoeft niet alleen maar serieus te zijn lieve vis. Stop met zo gevoelig zijn en lach eens een beetje. Net als 2019 zal 2020 moeilijke momenten bieden, maar probeer het niet zo persoonlijk op te vatten. Dat zal het alleen maar moeilijker maken.

Ram

Jouw goede voornemen: minder uitgeven. Serieus Ram, loopt jouw koopwoede niet een beetje uit de hand? Probeer eens wat minder uit te geven en wat meer te sparen. Tuurlijk, je bent impulsief en gul (wat goed is), maar uiteindelijk wil je ook wel eens wat sparen toch?

Stier

Jouw goede voornemen: maak die grote verandering die je al tijden wilt maken. Stier: die grote verandering die jij al een tijdje in je hoofd hebt zitten? Daar is het in 2020 tijd voor. Neem dat heftige kapsel, ga verhuizen of verwijder die slechte vrienden uit je leven. Doe dit jaar eens iets voor jou in plaats van voor anderen.

Pagina 1/2