Herken jij de daders? DIT duo beroofde een 80-jarige dame uit Eindhoven!

Deel deze foto en help de politie deze schurken op te sporen!

Op dinsdag 7 maart 2017 viel een bejaarde dame uit Eindhoven ten prooi aan de babbeltruc van twee mensen. De vrouw werd vervolgens een groot geldbedrag afhandig gemaakt. De politie heeft gisteren foto’s vrijgegeven van de daders in de hoop dat iemand ze herkent. Het gaat om zowel een man als een vrouw.

De 80-jarige Eindhovense kwam destijds net thuis van haar boodschappen toen het duo op bovenstaande foto aan de deur van haar woning verscheen. Terwijl de daders een praatje maar haar aanknoopten, greep een van hen de pinpas uit de rollator van het slachtoffer. Vervolgens ging het duo naar een geldautomaat en nam hier een behoorlijk bedrag op.

Tijdens het geld opnemen werd door de automaat bovenstaande foto’s gemaakt.

Het profiel van de daders
Volgens de Eindhovense agenten gaat het om een vrouw met halflang, zwart haar van ongeveer 1.65 meter. Ze heeft een slank postuur, maar toonde wel een klein buikje. De politie vermoedt dat de belager zwanger is. De man is rond de 25 jaar, heeft een normaal postuur en heeft blond haar.

Herken jij de daders of heb jij tip? Dan verzoekt Politie Eindhoven je om contact op te nemen met hen. Je kunt bellen naar 0800-6070 of M-lijn 0800-7000. Liever mailen? Ook dat kan op www.meldmisdaadanoniem.nl

Bron: Omroep BrabantBeeld: Politie Eindhoven