Het is weer zo ver: toeriste dood zwaan voor foto samen met het arme dier! Wordt de wereld langzaam gek?

Een selfie met een zwaan

Leuk zo’n foto met een prachtige zwaan

Het lijkt echt steeds gekker te worden, die mensen die perse met een dier op de foto willen. Niets en niemand lijkt er veilig voor. Jongeren wagen massaal hun leven voor de gekste en meest gevaarlijke foto’s tijdens het najagen van hun ‘moment of fame’. Ook dieren zijn niet meer veilig voor deze zelfzuchtige hype, die alsmaar meer uit de hand lijkt te lopen.

Niet lang geleden lieten we jullie al weten dat strandgasten in Argentinië het een leuk idee leek om met een babydolfijn een selfie te nemen. Dit resulteerde in de dood van de babydolfijn. Dat artikel vind je hier.  De fotorage lijkt niet meer te stoppen en het is iedere keer een kwestie van afwachten tot de volgende om aandacht schreeuwende idioot zich meldt met een ‘leuke’ foto met een dier.

Nadat deze toeriste de zwaan uit zijn natuurlijke leefomgeving sleurde en ermee poseerde voor een foto liet ze de zwaan voor dood achter op het strand, waarna de zwaan ook daadwerkelijk bezweek aan de gevolgen van de ruwe behandeling. Het incident gebeurde op het strand van het meer van Ohrid in Macedonië. De foto toont hoe de vrouw de arme zwaan bij een vleugel grijpt en hem genadeloos meesleurt. Lees meer over dit bizarre voorval op de volgende pagina.


Pagina 1/2