Hiermee verwijder je een teek bij mens en dier veilig in een handomdraai! Geweldige uitvinding!

tekenkaart

De makkelijkste manier om teken te verwijderen

Het tekenseizoen staat weer voor de deur en dat betekent dat die akelige, hardnekkige beestjes weer je leven flink zuur kunnen maken. Niet alleen bij jou als mens, maar vooral ook bij dieren die nog een stuk vaker teken mee naar binnen brengen. Een teek verwijderen is altijd lastig en hier op de redactie weten we eigenlijk niet zo goed hoe je het echt veilig doet: zonder dat er een gedeelte van de teek in je huid blijft zitten. Gelukkig is daar nu een oplossing voor, met deze uitvinding kan namelijk iedereen in een handomdraai teken verwijderen, bij mens en dier!

Maak kennis met de tekenkaart. Het is een kaart met het formaat van een pinpas, maar ontworpen met het doel om teken pijnloos en in zijn geheel uit de huid te halen. Met de tekenkaart schuif je de teek uit je huid met een vloeiende beweging door de uitsparing van de tekenkaart om de teek heen te schuiven.

tekenkaart1

Lees op de volgende pagina waar je de tekenkaart voor een klein bedrag kunt bestellen, zodat jij ook altijd beschermd bent tegen die ergerlijke beesten!


Pagina 1/2