Hoogzwangere vrouw mag niet naar de wc in Kruidvat en plast op straat

vrouw zwanger

De hoogzwangere vrouw vermoedde dat ze bloedde en wilde dit op het toilet checken 

Afgelopen zondag werd de hoogzwangere Sarah Bourakba de toegang tot het toilet in een Kruidvat-filiaal in Groningen geweigerd. Ze stond op knappen en merkte daarnaast dat er iets niet in orde was. Ze wilde graag checken of ze bloed verloor, maar mocht geen gebruik maken van het toilet. 

Op Facebook laat Sarah Bourakba weten dat ze snapt dat het normaal niet de bedoeling is dat klanten gebruik maken van het personeelstoilet, maar ze hoopte dat er een uitzondering voor haar gemaakt kon worden omdat ze ‘overduidelijk zwanger’ is. Vervolgens kreeg Sarah een grote mond van een leidinggevende.

“Blijkbaar heet je Suzanne… en blijkbaar heb je nog nooit een kind gebaard Suzanne”, laat een gepikeerde Sarah weten op Facebook.

Bloed verloren
Een moment daarvoor stond Sarah voor de Kruidvat toen ze merkte dat een lichaamsdeel van haar ongeboren dochter kwam vast te zitten tegen haar blaas. Ze voelde slijmpropjes en vocht en een hoge druk op haar blaas. Nadat ze te horen kreeg dat geen gebruik mocht maken, heeft de geprobeerd het News Café te halen, maar het mocht niet baten. ‘Nog geen vijf meter verder liet urine lopen’. 

‘Even later kon ik mezelf verschonen en het bleek dat ik inderdaad bloed verloren was. In het ziekenhuis hebben ze de positie van mijn dochter veranderd en kon ik weer naar huis.’ 

Op Facebook laat Kruidvat weten waarom ze Sarah geen toegang verleende tot het toilet, maar een excuus blijft vooralsnog uit.

Bron: Facebook | Beeld: Unsplash