Huh? Wat is er met de mannen van tegenwoordig gebeurd? Kijk wat ze nu doen! Wat vinden jullie hier van?

mannen

De mannen van tegenwoordig gaan ver!

Dat vrouwen ijdel zijn weten we allemaal wel: mooie kleertjes, een make-upje hier en daar, botox tegen de kraaienpootjes, borstvergrotingen, noem maar op. Maar hoe zit t eigenlijk met de mannen? Hoe ijdel zijn zij geworden?

Heel ijdel, zo blijkt wel uit de aflevering van ‘Sophie in de Kreukels’ van gisteravond. Want waar mannen voorheen niet zoveel gaven om hun uiterlijk en er ook geen geld of tijd aan besteedden, zo ijdel zijn ze tegenwoordig. In de nieuwste aflevering van het programma praat Sophie met mannen en vraagt ze hen hoe zij aankijken tegen dingen als plastische chirurgie. En wat blijkt? Ook mannen doen het tegenwoordig op grote schaal. En de behandeling die ze nemen, dat vinden wij echt bizar!

Sophie gaat op bezoek bij verschillende (ex)voetballers, die in menig kleedkamer hebben gestaan. Tegenwoordig douchen de heren in onderbroek, omdat ze onzeker zijn over hun geslachtsdeel. En bij die onzekerheid stopt het niet: de mannen nemen tegenwoordig zelfs een ‘penisverdikking’ om het geslachtsdeel te vergroten.

Penisverdikking kan onder volledige verdoving gedaan worden of onder lokale verdoving (ruggenprik). Bij deze ingreep wordt er een vulmiddel in de penis gespoten, waardoor hij dikker wordt. Dit vulmiddel bestaat meestal uit vetcellen die uit het eigen lichaam zijn gehaald door middel van liposuctie. Niet alleen deze ingreep, maar ook botox is tegenwoordig niet van de lucht. Zo hebben bekende mensen als René Froger, Andy van der Meijde, Gordon, Gerard Joling en Ronald Boer allemaal al plastische chirurgie ondergaan.

Wij hadden hier geen idee van! Wat vinden jullie van deze ontwikkeling?

Bron: Sophie in de Kreukels, BNN | Beeld: videostill 


Pagina 2/2