Zin in verkoeling? Dít ijsje moet je eten volgens je sterrenbeeld!

Je sterrenbeeld vertelt je welk ijsje je moet nemen!

Wanneer je zin hebt in een ijsje en je in een ijszaak staat, moet je vaak een moeilijke keuze maken. Want alles ziet er zo lekker uit! Gelukkig kun je de keuze ook aan je sterrenbeeld overlaten. 

Want dit ijsje past volgens je sterrenbeeld het beste bij je.

Ram

De ram is een ondernemend en actief persoon. Je bent niet bang om nieuwe avonturen aan te gaan omdat je altijd vertrouwen hebt in een goede uitkomst. Jij wijkt dan ook niet terug voor het ontdekken van nieuwe smaken. IJs dat smaakt naar groene thee is dan ook perfect voor jou!

Stier

De stier is een klein beetje een luxepaardje. Luxe en decadente producten zijn voor jou het leukste om te krijgen en kopen. Ook wat betreft eten houd je van volle en luxe smaken. Het moet alleen niet te vreemd zijn. Een luxe sundae met karamelsaus past dan ook perfect bij jou.

Tweelingen

De tweeling kan maar moeilijk keuzes maken en is eigenlijk van mening dat dat helemaal niet hoeft, want waarom niet van beide genieten? Ook wanneer het gaat om eten wil de tweeling liever niet kiezen, dus een schepijsje met verschillende smaken is dan ook perfect.

Kreeft

Ah kreeft, je kunt zo hard overkomen maar vanbinnen ben je een klein beetje een watje. Je hebt een zachte binnenkant, iets waar mensen alleen maar achterkomen als ze de moeite nemen de bovenste laag kapot te maken. Eigenlijk net als een softijsje met een hard laagje chocolade. Jullie zijn een perfecte match!

Leeuw

De leeuw heeft het meeste plezier van alle sterrenbeelden en wil dit plezier het liefste met iedereen delen. Jij weet dat het leven een feest is en dat je zelf de slingers moet ophangen. Wanneer jij een ijsje eet, doe je het dan ook meteen goed. Een mega grote ijscoupe dus.

Maagd

De maagd is altijd heel verantwoordelijk en maakt dan ook graag bewuste keuzes. Ook wanneer je eens buiten je boekje gaat met een ijsje, dan doe je het nog steeds wel op een verantwoordelijke manier. Voor jou is een frozen yoghurt-ijsje dan ook ideaal. Wel de lusten, niet de lasten.

Weegschaal

De weegschaal hecht heel veel waarde aan harmonie en goede, stabiele relaties. Balans is jouw ideaal en je vindt het prettig als alles en iedereen om je heen dat ook nastreeft. Een cookie dough-ijsje is dan ook perfect voor jou: hard en knapperig en toch zacht en zoet. Over balans gesproken!

Schorpioen

Jij bent het meest mysterieuze sterrenbeeld, schorpioen. Je hebt een gelaagd  karakter en een ijsje met verschillende lagen die je één voor één kunt ontdekken past daar goed bij. En wat is het meest perfecte gelaagde ijsco? Viennetta natuurlijk!

Boogschutter

Boogschutters staan bekend als echte koffieleuten. Niet zo gek dat jouw favoriete ijs koffie-ijs is. Voor een goede ijskoffie ben jij ook altijd wel te porren. Tevens maakt de boogschutter op de warme zomerdag nog weleens een ‘culinair uitstapje’ door te kiezen voor ijs met een mokka, chocolade of Kinderbueno-smaak.

Steenbok

Steenbok, jij bent een traditioneel persoon dat heel erg gehecht is aan routine. Trends doen jou niet echt iets: je blijft het liefst bij dingen waarvan je weet dat ze goed voor je zijn. Zo ook met eten: altijd nieuwe restaurants uitproberen is voor jou niet weggelegd. Jij houdt het dan ook bij een traditionele ijsco: een lekker softijsje en jij zijn voor elkaar gemaakt.

Waterman

De waterman is een echte avonturier en schuwt daarom niet om de vreemdste ijssmaken te proeven. Van knoflookijs tot baconijs en van popcornijs tot dropijs; de waterman draait zijn hand er niet voor om. De waterman is tevens een echte dromer en denkt graag terug aan zijn kindertijd, daarom is het kleine softijsje met een discodip regelmatig dé verkoelende traktatie voor de waterman.

Vissen

De vis is creatief, artistiek en net even anders dan anderen. Gewoonte vind je maar vervelend en in een sleur raken is je ergste nachtmerrie. Ook wat je eet moet verrassend zijn: iedere woensdag gehaktdag is dan ook niets voor jou. Een regenboog sorbet is dan ook precies wat jij nodig hebt: iedere hap een andere smaak.

Lees ook: Welke ochtendroutine past bij jou volgens jouw sterrenbeeld?

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Pexels