DIT is wat de tijd waarop je geboren bent zegt over je persoonlijkheid! Bij ons klopt het, bij jou?

Geboren tussen middennacht en 2:00: Je voelt je zelfverzekerder en comfortabeler in sociale situaties die bekend voor je zijn. Je zoekt altijd naar stabiliteit en zekerheid en dat is waarom sommige mensen je zien als een gereserveerd persoon. Je vindt het leuk om mensen iets te leren en om ze aan te moedigen positief en sociaal te zijn.

Geboren tussen 02:00 en 04:00: Je bent rusteloos en nieuwsgierig, altijd op zoek naar nieuwe dingen om te ontdekken. Je bent intellectueel en een goede communicator. Je bent een trouwe vriend. Je houdt van lezen, schrijven, reizen en je geeft de voorkeur aan ‘vriendelijke’ en rustige sporten.

Geboren tussen 04:00 en 06:00: Je moet leren om voor jezelf op te komen. Je bent bezorgd over de toekomst. Je weet dat delen goed is en je houdt ervan om mensen om je heen te helpen en te motiveren. Je bent romantisch en soms een beetje koppig.

Geboren tussen 06:00 en 08:00: Je voelt je goed in ieder denkbaar creatief gebied. Je wilt je graag belangrijk voelen en je vraagt veel van jezelf. Je bent overmatig veel bezig met goedkeuring krijgen van anderen. Je bent een natuurlijke leider maar kunt soms een beetje te bazig zijn.

Geboren tussen 08:00 en 10:00: Je bent een zeer gevoelig persoon. Activiteiten zoals meditatie helpen je ontspannen. Je vindt het fijn om tijd in je eentje door te brengen en je bent niet op zoek naar bekendheid. Je vindt het fijn om andere mensen te dienen door hen rust en vrede te brengen.

Geboren tussen 10:00 en 12:00: Je bent een extravagant persoon. Je bent graag met mensen die jouw interesses delen. Je bent een goede teamplayer en je weet hoe je mensen dichter bij elkaar kunt brengen. Je zoekt altijd naar nieuwe vrienden, fantastische momenten en leuke ervaringen.

Geboren tussen 12:00 en 14:00: Je bent een ambitieus en verantwoordelijk persoon die weet hoe hij of zijn moet handelen met een hoge dosis verantwoordelijkheid. Je hebt het verlangen om bewonderd te worden en wilt graag gezien worden als iemand die weet wat hij wil. Maar wees voorzichtig: je professionele prestaties kunnen in de weg komen te staan van je privé-leven.

Geboren tussen 14:00 en 16:00: Je bent actief en avontuurlijk persoon. Je hebt een hekel en routine en stabiliteit en je staat altijd klaar om nieuwe dingen te ontdekken. Je wilt je horizon verbreden en zoekt constant naar antwoorden op de meest filosofische vragen.

Geboren tussen 16:00 en 18:00: Je bent een positief en energiek persoon dat graag die grote mysteries van het leven op wil lossen. Je voelt je af en toe angstig om jezelf te laten zien en om je gevoelens te delen met anderen. Je neemt niks voor lief, vooral vertrouwen en liefde niet.

Geboren tussen 18:00 en 20:00: Je bezit een bijzondere gave; je voelt aan wat andere mensen nodig hebben en je kunt jezelf in iemand anders verplaatsen. Je vermijdt confrontaties en het stellen van teveel vragen. Je accepteert het leven liever zoals het is!

Geboren tussen 20:00 en 22:00: Je bent een briljante ondersteunde factor. Om jezelf goed te voelen  hoef jij niet de hoofdrol te spelen; je voelt je goed wanneer je andere mensen helpt. Je houdt ervan om gewaardeerd te worden door anderen. Je bent een perfectionist en houdt er niet van om fouten te maken.


Pagina 2/2