Je kunt dit middel tegen hoofdpijn zelf maken en je zult verbaasd zijn hoe goed het werkt!

Dit effectieve middel tegen hoofdpijn kun je helemaal zelf maken

Je zult je misschien afvragen wat het roze spul precies is dat je op de foto ziet, het is Himalaya zout en het is één van de ingrediënten van een super handig drankje dat helpt om hoofdpijn effectief en op een natuurlijke manier te bestrijden. We gaan je natuurlijk niet ontraden om bij ernstige hoofdpijn gebruik te maken van paracetamol of in het uiterste geval zelfs de huisarts in te schakelen, integendeel zelfs. Maar wanneer je toevallig een keer last hebt van hoofdpijn, hoef je lang niet altijd gelijk zwaar medisch geschut in te zetten.

Het is sowieso wel een beetje een trend tegenwoordig om bij het minste of het geringste naar de huisarts te stappen. De natuur biedt vaak veel meer interessante mogelijkheden dan we in eerste instantie denken en anderzijds stellen we tegenwoordig simpelweg ook vaak blindelings ons vertrouwen op dokters en op de medische wetenschap in het algemeen. We zijn het respect voor de natuur en de verbinding met de natuur eigenlijk een beetje kwijtgeraakt.

In Nederland lijden er ook maar liefst zo’n 2 miljoen mensen aan migraine, dat is dus ongeveer één op de acht Nederlanders die hiermee te maken heeft. Dagelijks hebben zo’n 70.000 Nederlanders last van een migraine-aanval. Dat zijn aantallen die binnenkomen, vinden jullie ook niet? De exacte oorzaken zijn helaas nog niet bekend, maar experts zijn het er wel over eens dat uitdroging en het elektrolyt spiegel een belangrijke rol spelen. Elektrolyten zijn ionen die in je bloed en in je lichaamsweefsel voorkomen.

Het nadeel van veel pijnstillers is dat ze letterlijk doen wat het woord betekent, ze stillen tijdelijk de pijn door de pijnsensoren tijdelijk uit te schakelen, maar ze lossen de oorzaak van de pijn niet echt op. Het natuurlijke middel dat we voor jullie gevonden hebben heeft twee voordelen, het is namelijk 100 procent natuurlijk van aard en je kunt het gewoon zelf maken. Lees op de volgende pagina het recept voor dit natuurlijke middel.


Pagina 1/2