Jongen doet hartverscheurende oproep na verlies vriendin. Dit werd binnen een uur miljoenen keren gelezen.

Scott Riley en Darcy-Jaine Hopwood

Koester de liefde

Ze waren al zeven maanden samen, allebei in de bloei van hun leven en de Australische Scott Riley en Darcy-Jane Hopwood waren nog smoorverliefd op elkaar. Hij was bezig met het plannen van de ultieme Valentijnsdag om haar te verrassen, maar wat een geweldige dag had moeten worden werd niets minder dan een inktzwarte bladzijde in zijn leven. Zijn vriendin Darcy werd vlak voor Valentijnsdag door een auto aangereden en overleed ter plekke.

“Behandel je geliefde als een koning of koningin vandaag. Doe het voor mij, want ik kan het niet meer.” Dat schreef Scott op zijn Facebookprofiel. “Ik was vanochtend Valentijnsdag aan het voorbereiden voor mijn grote liefde, toen ik een telefoontje kreeg en me verteld werd dat ik mijn fantastische meisje nooit meer ga zien”.

Darcy was lopend onderweg naar huis toen ze door een auto werd doodgereden. Een aantal van haar vrienden probeerden haar nog te reanimeren, maar de hulp mocht niet baten. Hoe bizar het leven soms kan zijn bewijst haar verhaal wel. Darcy vierde een paar minuten eerder namelijk nog met diezelfde vrienden feest op een bruiloft. Ze werd slechts 22 jaar oud.
Lees het opzienbarende vervolg op de volgende pagina.


Pagina 1/2