Je hebt geen dure middeltjes of medicijnen tegen kalknagels meer nodig als je dít hebt ontdekt!

kalknagels

Kalknagels zijn verleden tijd

Kalknagels zijn een veelvoorkomend probleem. Ze zijn niet echt schadelijk, maar wel heel vervelend en ze ontsieren je voeten. Hoogtijd om er dus wat aan te doen, omdat je natuurlijk wel mooie voeten wilt. Gelukkig kun je het heel gemakkelijk oplossen door gebruik te maken van twee middeltjes die velen van ons standaard wel in huis hebben. 

Zo krijg ook jij mooie voeten!

Vicks

Wat je nodig hebt voor deze geweldige oplossing is appelazijn en Vicks Vaporub (dat je ook gebruikt bij verkoudheid, red.). Het enige dat je moet doen is een watje met appelazijn op de nagel leggen en deze vastplakken met wat tape. Slaap een nachtje met het watje op je nagel en smeer de volgende dag een laagje Vicks Vaporub op de nagel. Hou dit een paar weken vol en je zult zien dat je kalknagels verdwijnen! Zo makkelijk kan het zijn.

Schuren

Mocht dit niet lukken, dan kan het zijn dat je kalknagel te dik is. Het beste is om er dan eerst een laag af te halen met wat schuurpapier. Gebruik hiervoor absoluut geen vijl, om besmetting te voorkomen. Door dat laagje eraf te halen zal alles beter intrekken.

Lees ook: Dacht jij altijd dat het toiletmeisje een jurkje aan had? Je hebt het hartstikke fout!

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Oma Weet Raad | Beeld: pxhere

Array