Schokkende beelden: kindermake-up kan déze verwondingen veroorzaken

kindermake-up

Kindermake-up is niet zo onschuldig als het lijkt

Ouders willen hun kinderen graag zo lang mogelijk kind houden, maar jonge meisjes willen maar wat graag snel groot worden. Het is niet zo gek dat dochters bij hun ouders zeuren om make-up. Kindermake-up lijkt een goede middenweg voor ouders en hun kids, maar dit blijkt alles behalve onschuldig te zijn…

Kylie Cravens kocht een make-upsetje voor haar dochter Lydia.

Blaren en uitslag

Het make-upsetje dat Kylie aanschafte voor haar dochter Lydia oogde zo onschuldig, maar dat was het niet. Het setje van het merk Family Dollars zorgde ervoor dat Lydia binnen de kortste keren na het aanbrengen van de make-up onder de blaren en uitslag zat. “In 24 uur tijd veranderde ons kleine meisje van een volledig gezond kind in eentje met gezwollen ogen die ze niet meer open kreeg”, schrijft de aangeslagen moeder op Facebook.

Verwondingen

De verwondingen van het jonge meisje waren zo ernstig dat ze opgenomen moest worden in het ziekenhuis. “Ze had uitslag over haar hele lichaam en we moesten haar lichaam om de 30 minuten koelen omdat haar huid zo erg brandde. Ze kon een paar dagen niet eten vanwege de blaren op haar mond.”

Waarschuwing

Kylie wil andere ouders waarschuwen voor het kindermake-up. “Laat dit niet gebeuren met jouw kind”, waarschuwt ze. Inmiddels gaat het al beter met haar eigen dochter. Het meisje is weer thuis en Kylie vertelt dat het beter gaat.

Op Facebook deelde Kylie foto’s van haar dochter. Pas op, de beelden kunnen als choquerend worden ervaren! 

Lees ook: Met deze trucjes maak je opruimen leuker voor je kinderen

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Telegraaf, Facebook | Beeld: Videostill BubblePOP Kids