Waar kom jij het snelste aan? DIT zegt het over de oorzaak…

Zwembandjes: Dit heeft waarschijnlijk te maken met angst en stress. Mensen die niet lekker in hun vel zitten, grijpen snel naar (zoete) snacks. Dit resulteert in die vervloekte bandjes die boven je broek uitpiepen. Probeer uit te vinden waardoor je je gestrest voelt en pak de oorzaak aan. Yoga helpt om kalm te worden en is ook nog eens goed voor je lijf.

Buik en rug: Je beweegt echt te weinig. Was je vroeger een fanatiek sporter, maar sport je hier niet meer? Grote kans dat de lichaamsdelen die vroeger zo getraind waren, nu het meeste vet opslaan. Als je dit vet kwijt wilt, is het zaak om regelmatig wat gezonds te eten. Dit houdt je stofwisseling aan de gang. Je vetverbranding krijg je via sport op gang door High Intensity Interval Training: een manier van trainen waarbij je korte periodes van snel en intensief sporten afwisselt met korte periodes van rust.

Buik: Het is belangrijk om even kritisch naar je alcoholconsumptie te kijken. De bierbuik is namelijk geen mythe. Heb je vaak last van een opgeblazen gevoel en heb je het idee dat kilo’s zich daar rechtstreeks opstapelen? Alcohol is dan zeer waarschijnlijk de boosdoener. Dat gaat vaak ook nog eens gepaard met een moeizame ademhaling. Alle reden dus om een beetje te minderen.

Waar kom jij het snelste aan en herken je jezelf hierin? Deel het met ons!

Meer lezen? Check deze artikelen! 

Bron: Libelle | Beeld: Unsplash