Heb je last van armvet? Met deze drie minuten-oefening ben je er zo vanaf

armvet

Zeg die kipfilets onder je armen maar vaarwel! 

Die kipfilets onder de armen is voor veel vrouwen een herkenbaar probleem. Dat armvet dat daar hangt is helaas niet zo snel weg. Maar als je deze oefening van drie minuten per dag doet, ben je er wél zo vanaf.

Het is een fluitje van een cent!

Vetkussentjes
Iedereen kent dat vetkussentje dat zich na verloop van de jaren achter je bovenarm ophoopt. Het worden ook wel ‘kipfilets’ en ‘zwabberarmen’ genoemd. Het kan een gevoelig punt vormen voor menig vrouw, omdat het hebben van armvet je in het dagelijks leven erg onzeker kan maken. De mouwloze topjes worden diep in de kast opgeborgen en fervent zwaaien naar bekenden? Dat doen we niet meer. Gelukkig bestaan er genoeg oefeningen die ervoor zorgen dat je armen zó weer strak worden. En de oefening duurt maar drie minuten!

Kwijtraken 
Om je armvet kwijt te raken zul je moeten bewegen. Er bestaat helaas geen magisch drankje dat ervoor zorgt dat je zwabberarmen opeens verdwijnen. Vet kwijtraken gaat namelijk niet over één nacht ijs! Gelukkig kost deze oefening niet heel veel werk en heb je er maar heel weinig voor nodig. Succes gegarandeerd! Het enige dat je nodig hebt voor deze oefeningen is je motivatie. Succes!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Lucy Wyndham-Read | Beeld: Women’s World