Heb jij last van eczeem? De oplossing staat in je keukenkast

eczeem

Zo kom jij hopelijk ook van je eczeem af

Eczeem is een van de meest gehoorde klachten bij de huisarts. Je krijgt allerhande zalfjes en pilletjes aangesmeerd, maar heel veel werken gewoonweg niet. We gingen op onderzoek uit en wat bleek? Er is gewoon een huis-, tuin- en keukenoplossing voor deze huidaandoening!

Je hebt het al in je keukenkastje staan.

Azijn
Het enige wat je nodig zou hebben om van je eczeem af te komen is natuurazijn. Mart vertelt op de site Oma Weet Raad hoe dit goedkope middel hem van zijn eczeem afgeholpen heeft. Hij deed het azijn in een verstuiver en sprayde het op zijn eczeemplekken na het douchen. Hij liet het opdrogen en deed daarna zijn kleding aan. Zijn eczeem was daarna voorgoed verdwenen!

Lactose
Mocht dit niet werken, kan het zijn dat je last hebt van een voedselintolerantie. Christina, van de vlog FlawlessChristina vertelde in een vlog hoe zij van al haar huidaandoeningen af is gekomen na het schrappen van melkproducten. De lactose zou zorgen voor eczeem en puistjes. Sinds zij lactosevrij eet heeft ze geen last meer van haar eczeem. Zeker het proberen waard toch?

Lees ook: Dít is de oorzaak die het vaakst een paniekaanval veroorzaakt

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Youtube, Oma Weet Raad | Beeld: videostill FlawlessChristina