Heb jij last van één of meerdere van deze vage klachten? Dan kan het zijn dat je deze vitamine tekort hebt, belangrijk om te lezen!

De klachten kunnen zo vaag zijn dat je denkt dat het tussen je oren zit!

Sommige klachten zijn zo vaag dat je geen idee hebt waar ze vandaan kunnen komen. Ze zijn zo uiteenlopend dat je uiteindelijk denkt dat het tussen je oren zit, of dat je gewoon wat beter moet eten of meer moet slapen.

We zijn allemaal wel eens moe en vergeetachtig, maar bij sommige mensen is het net wat erger dan gebruikelijk en is de frequentie van deze klachten een stuk hoger. Ook is het niet raar om het koud te hebben en om af en toe niet zo’n honger te hebben. Ook heeft iedereen wel eens een onhandige bui, je laat iets vallen of botst ergens tegenaan. Ook zit iedereen wel eens een paar dagen in een dipje toch? Je verwacht alleen niet dat deze klachten iets met elkaar gemeen kunnen hebben, en al helemaal niet dat het aan één vitaminetekort kan liggen. Je denkt dat het aan jezelf ligt en dat je je de klachten misschien wel verbeeld. Kijk snel op de volgende pagina om de lijst met klachten te bekijken, misschien vallen jouw klachten wel eindelijke op zijn plek!


Pagina 1/2