Droom jij weleens dat je geen stem meer hebt of dat je tanden eruit vallen? Dit betekenen die nachtmerries

nachtmerries

Heb jij vaak een nachtmerrie?

Iedereen wordt weleens badend in het zweet wakker omdat hij of zij een nachtmerrie had. Kan gebeuren, maar soms heb je een droom die je telkens weer krijgt. Dit zijn nachtmerries die mensen het vaakst hebben en dit betekenen ze:

Heb jij deze nachtmerries ook weleens gehad?

De nachtmerries die het meest voorkomen gaan over: achtervolgd worden, naakt zijn, tanden die eruit vallen, black-outs en geen stem meer hebben. Zo weet Psycholoog Dr. William Braun. Wat deze terugkerende dromen betekenen? Komt-ie

Naakt zijn

Heb jij gedroomd dat je (plotseling) in je adamskostuum in het openbaar bent? Dan heeft dat te maken met dat je je ergens voor schaamt.

Achtervolgd worden

Droom jij vaak dat je achtervolgd wordt door iets of iemand? Dan betekent dat waarschijnlijk dat je je ergens zenuwachtig over voelt en/of dat je een probleem probeert te ontwijken. Het kan volgens Dr. William te maken hebben met relatieproblemen of een verslaving.

Tanden vallen uit

Een nachtmerrie kan soms wel heel echt voelen, als je droomt dat je je tanden verliest kun je daardoor angstig wakker worden. De psycholoog meent dat deze droom symbool staat voor ongerustheid.

Black-out

Droom je dat je tijdens een belangrijke presentatie een black-out hebt? Of dat je een black-out hebt terwijl je autorijdt? Dan ben je te kritisch voor jezelf.

Geen stem hebben

Wil je praten, maar komt er geen geluid uit je mond? Dit kan twee betekenissen hebben. Je hebt het gevoel dat je wordt genegeerd óf je moet iets voor je houden wat je niet met anderen mag delen wat druk op je legt.

Lees ook: Vergeet jij je dromen ook altijd? Met dit trucje onthoud je ze voortaan altijd

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Grazia | Beeld: Pexels