Lig je ook altijd wakker van het gesnurk van je partner? Hier vind je vier tips tegen snurken én twee tips voor de partner!

snurken

Stop het snurken met deze tips!

Lig jij ook altijd wakker van het gesnurk van je partner? Het kan heel vervelend zijn! Vooral voor de partner zelf, want de snurker? Die is gewoon lekker in dromenland! Wil je graag van het snurken af? Dan moet je even verder lezen!

Snurken; iedereen heeft er mee te maken. Is het niet je eigen, dan is het wel een ander zijn geronk. Meer dan de helft van de mensen snurkt wel eens en 25 procent van de mensen snurkt dagelijks. Snurken is het geluid dat ontstaan door de vibratie van het weefsel in de keel wanneer er lucht passeert. Ook al is snurken op zich niet een een groot probleem (de snurker zelf heeft het immers niet door), het is wel een sociaal probleem. Door snurken slapen veel stellen apart van elkaar, wat invloed kan hebben op de relatie. Ook kan er een ernstig slaaptekort ontstaan, wat een grote invloed kan hebben op het dagelijks leven. Het is daarom ook belangrijk dat er een oplossing gevonden wordt. De tips op de volgende pagina kunnen je daar wellicht bij helpen!


Pagina 1/2