Wat knap! Linda viel 50 kilo af en wat ziet ze er goed uit!

Linda

Linda: “Ik zag een beeld van mezelf in badpak en schrok ik me rot”

Ex-topsporter Linda woog 120 kilo toen ze het roer omgooide. Ze vertelt: “Ik zag een beeld van mezelf in badpak en schrok ik me rot. Dit kun je niet menen, dacht ik. Ik geloofde het gewoon niet. De volgende dag ben ik meteen begonnen.”

Ze begon met het eten van enkel groente en fruit overdag en ze dronk twee liter water per dag. ’s Avonds voegde ze nog een stukje kip of vis aan haar groente toe. “Door twee maanden lang de suikers achterwegen te laten en koolhydraatarm te eten, raakte ik 28 kilo kwijt. Daarna stond ik ineens stil, terwijl ik nog lang niet klaar was met afvallen.”

Eiwitten
Linda won een begeleid afvaltraject bij Cure4life en toen kwam ze achter het geheim: Ze moest bepaalde eiwitten eten. Veel vis, vlees, kaas en daarbij 100 tot 120 gram groenten. Daarbij ging ze hardlopen met andere moeders bij de voetbaltraining van haar zoontje. “Als onze kinderen aan het sporten waren, dan konden wij toch niet niks doen? We besloten een rondje te gaan lopen op de atletiekbaan erachter, wat routine werd.”

Op pagina 2 lees je haar geheim en zie je het verschil in uiterlijk!


Pagina 1/2