Lucardi roept horloge terug vanwege te hoog nikkelgehalte

Door een productiefout bevat het desbetreffende horloge te veel nikkel

Heb jij onlangs een dameshorloge van Lucardi gekocht of gekregen? Check dan snel welk merk je draagt. Bij een bepaald horloge van de juwelier is een te hoog nikkelgehalte vastgesteld en hiervoor doet Lucardi een veiligheidswaarschuwing uit.

Regal goldplated mesh horloge

In de periode van 27-03-2017 tot 1-3-2020 verkocht Lucardi het Regal goldplated mesh horloge voor dames. De juwelier roept dit horloge per direct terug. Het te hoge nikkelgehalte dat hierin werd gevonden, kan namelijk leiden tot een allergische reactie.

Zo check je je horloge

Heb jij een goldplated mesh dameshorloge van Regal en wil je checken of de terugroepactie op dat van jou van toepassing is? Zoek dan het modelnummer op de achterkant van je horloge op. R2042 is het modelnummer van het horloge dat te veel nikkel bevat. Ook kun je op de kassabon bekijken of het gaat om het volgende artikelnummer: 1041261.

Terugbrengen

Gedupeerden kunnen het horloge terugbrengen naar een Lucardiwinkel, waar zij het volledige aankoopbedrag terugkrijgen. Vind je het momenteel door de coronacrisis niet prettig om naar de winkel te gaan? Dan kun je het horloge ook later retourneren en krijg je alsnog je geld terug.

Lees ook: 538-dj Igmar Felicia komt via Instagram achter halfzus

Bron: Lucardi, NVWA | Beeld: Lucardi juwelier