Dit zijn de meest hilarische gym-foto’s

gym-foto's

Of het effectief is, weten wij niet… Bijzonder is het in ieder geval wel

De sportschool: de een gaat er het liefst elke dag heen, terwijl de ander al jarenlang een non-actieve donateur is van zijn of haar plaatselijke gym. De een komt er om af te vallen en waagt zich het liefst een uur aan cardio, terwijl de ander twee keer zijn of haar lichaamsgewicht van de grond tilt. Met welk doel je ook naar de sportschool gaat, je gaat erheen om aan jezelf te werken. En dat is een applausje waard! Toch tref je er zo nu en dan ook figuren aan die, eh, misschien niet helemáál doorhebben hoe het werkt in de sportschool. En dat levert hilarische foto’s op.

In de sportschool

Iedereen komt naar de sportschool om aan zichzelf te werken. Of dat nou in de vorm is van een uur op de loopband of PR’s neerzetten met squatten of deadliften, dat maakt niet uit. Toch kijken wij tussen het sporten door geregeld even door de sportschool. Hoeveel mensen zijn er? Wat voor oefeningen doen zij? Is de leg press nou ein-de-lijk al een keer vrij voor mij? Dat soort dingen.

Hilarische foto’s

Dat aapjes kijken – eh, rondkijken – kan behoorlijk wat hilarische momenten opleveren. Onderstaande foto’s bewijzen dat maar al te goed. Van een vader die zijn baby meeneemt naar de sportschool tot een man die op hakken aan het sporten is en van een oudere vrouw met krullers in het haar tot squatten op een fitnessbal. Of deze workouts heel effectief zijn, betwijfelen wij ten zeerste. Hilarisch? Dat zijn ze zeker. Benieuwd geworden? Bekijk ze op de volgende pagina.