Mensen met déze sterrenbeelden zijn het gevoeligst

sterrenbeelden-gevoeligst

Daar zouden die huilbuien dus weleens door kunnen komen

Iedereen voelt zich weleens op zijn of haar teentjes getrapt, maar bij sommige mensen gebeurt dat wel heel vaak. Ook zijn er mensen die zich juist beter in andermans gevoel kunnen inleven dan anderen. Het zou best eens aan hun sterrenbeeld kunnen liggen. Wij hebben een overzicht gemaakt van de zes sterrenbeelden die het gevoeligst zijn. Herken je jezelf hierin?

Schorpioen

Mensen met dit sterrenbeeld lijken misschien niet de gevoeligste. Toch hebben ze juist heel veel heftige gevoelens. Ze= voelen emoties van anderen goed aan, maar hebben vaak moeite met het blootgeven van die van henzelf. Die houden ze vaak intern. Daarin schuilt het gevaar dat ze ineens emoties op anderen projecteren.

Vissen

Is je sterrenbeeld Vissen? Dan kun je net als mensen met het sterrenbeeld Schorpioen goed omgaan met de gevoelens van anderen. Je bent zelfs zó empathisch dat je soms bijna verdwijnt in andermans problemen en emoties. Zorg er dus voor dat je een balans vindt tussen het helpen van anderen en het uiten van je eigen emoties. Op die manier cijfer je jezelf niet weg.

Tweelingen

Misschien wel het allergevoeligst voor de emoties van anderen: mensen met het sterrenbeeld Tweelingen. Haast automatisch nemen zij verdriet en pijn van anderen over. Ze staan altijd voor iedereen klaar, maar ook hier bestaat er een risico dat ze zichzelf wegcijferen. Heb je dit sterrenbeeld en herken je dit? Zorg er dan voor dat je jezelf even afzondert als dat nodig is.

Stier

Hoewel mensen met het sterrenbeeld Stier misschien niet zo gevoelig lijken, zijn ze dat wel degelijk. Het zijn empathische mensen, maar ze lopen niet met die gave te koop. Stieren zijn vooral geweldig vrienden of vriendinnen, omdat ze iedereen altijd meteen te hulp staan en helpen met hun problemen.

Maagd

Van binnen zijn mensen met het sterrenbeeld Maagd enorm gevoelig. Van buiten is daar vaak niet zoveel van te zien. Ze bouwen graag muren om zichzelf heen, zodat ze hun gevoelige kant niet aan iedereen hoeven te laten zien. Dit zorgt er ook voor dat ze minder snel gekwetst worden.

Waterman

Tot slot: Watermannen. Deze mensen hebben een enorm groot empathisch vermogen én een heel lief karakter. Dat zorgt ervoor dat ze altijd zeker willen weten dat iedereen om hen heen zich goed voelt. Het heeft ook een nadeel, namelijk dat Watermannen zich snel onbegrepen voelen als iemand hun hulp niet meteen accepteert.

Lees ook: Mensen met deze drie sterrenbeelden hebben een gat in hun hand

Bron: Margriet | Beeld: Unsplash, Nicole Baster