Mensen van over de hele wereld noemen haar een heldin! Ze aarzelt geen moment om in te grijpen. Wow, wat mooi!

Luisa Fernanda Urrea, een echte heldin

Een vrouw genaamd Edinora was sinaasappels aan het het verzamelen in een Colombiaans bos toen ze iets hoorde huilen vanuit de struiken. Verborgen tussen de struiken lag daar een pasgeboren meisje. Ze was slechts een paar uur eerder in de steek gelaten door haar eigen moeder.
Toen politieagente Luisa Fernanda Urrea aankwam op de plek waar de baby was gevonden dacht ze eerst dat ze naar een kat keek, maar terwijl ze dichterbij kwam, realiseerde ze zich geschokt dat het om een baby ging.

Het meisje had zelfs nog een deel van haar navelstreng aan haar buik vastzitten. Ze was ook uitgehongerd en bijna onderkoeld. Dat was het moment waarop agente Luisa Fernanda Urrea, die zelf onlangs moeder werd, iets deed dat duizenden van over de hele wereld een heldhaftige, onbaatzuchtige daad van menselijkheid noemen. Iets waarvan de agente zegt dat elke vrouw dat zou doen onder die omstandigheden.

Agente Urrea kwam tot haar schrik tot de ontdekking dat het meisje door haar moeder was achtergelaten in een Colombiaans bos. Ze had haar navelstreng nog aan haar buik zitten en ze leed honger. Toen besloot de agente in actie te komen en maakte ze gebruik van haar moederinstinct. Lees het bijzondere verhaal verder op de volgende pagina!


Pagina 1/2