Heb je moeite om goed te slapen? Dan moet je dit echt eens proberen! Deze 10 stappen zijn echt geweldig handig!

8. De liggende godin
Voor deze beweging ga je om te beginnen op je rug liggen en vervolgens buig je je knieën. Probeer de beide hielen van je voeten elkaar aan te laten raken. Ondertussen laat je je benen gewoon hangen. Mocht je pijn of kramp voelen, leg dan één of twee kussens onder je benen ter ondersteuning.

 

9. De Rock-A-Bye-Roll
Voor deze beweging ga je plat op je rug liggen en knuffel je als het ware je knieën. Zorg ervoor dat ze zo dicht mogelijk in de buurt van je borst komen. Je dient er ook voor te zorgen dat je enkels gekruist zijn. Terwijl je in deze pose zit probeer je ook rechtop te gaan zitten en vervolgens probeer je jezelf weer te laten zaken. Let hierbij goed op je ademhaling.

 

10. Meditatie
Deze beweging is ideaal voor degenen die graag rust in hun hoofd willen voordat ze gaan slapen. Je start in een ontspannen positie op bed. Vervolgens hou je je rug recht, leg je je armen naast je neer en haal je drie keer diep adem. Maak je hoofd helemaal leeg. Dit kan uiteraard wel wat moeite kosten, maar dat is niet erg. Je kunt er ook voor kiezen om ontspannende muziek erbij te luisteren.


Pagina 3/3