Nagelstyliste ziet zwarte streep op een nagel en wil nu iedereen waarschuwen voor de gevolgen

streep

De zwarte streep voorspelde niet veel goeds voor de vrouw

Nagelstyliste Jean Skinner deed een wel heel bijzondere ontdekking bij een klant van haar. De vrouw in kwestie kwam binnen met een vreemde zwarte streep over haar nagel. Ze vertelde dat ze haar nagels zo donker mogelijk gelakt wilde hebben, zodat de streep niet op zou vallen. 

Melanoom
Het lijkt een beetje gek, alsof iemand met z’n vinger klem gezeten heeft tussen de deur, maar in werkelijkheid is het iets veel ergers. De vrouw liep hier al jaren mee rond en had al verschillende diagnoses gehad van nagelstylistes. De een dacht dat het kon liggen aan een tekort aan calcium. De ander zei dat het bloedblaar was onder haar nagel en dat ze daarom zo’n zwarte streep had. Jean zag alleen dat dat allemaal niet het geval was. De vrouw had melanoom, een vorm van huidkanker.

Uitgezaaid
Ze wilde de vrouw niet de stuipen op het lijf jagen, dus ze besloot aan te raden om naar de dokter te gaan. De vrouw heeft dat gedaan en belde haar op dat het inderdaad huidkanker is en dat het ook al flink uitgezaaid is naar haar lymfeklieren. De prognose ziet er helaas voor de vrouw niet goed uit. De nageslyliste wil nu waarschuwen voor de gevaren van gekke dingen in je nagels. Je moet ze altijd serieus nemen, omdat de nagel een weerspiegeling is van de gezondheid. Vaak is het niks, maar soms kan er zo’n erge ziekte achter weg komen. Het is dan ook raadzaam om altijd naar de dokter te gaan als je twijfelt.

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Facebook