Vrachtwagenchauffeur Ned valt 46 kilo af én ondergaat metamorfose

Keihard trainen

De strijd was zwaar. Zijn personal trainer nam voor een week intrek bij Ned thuis, maar daarna moest de vrachtwagenchauffeur het echt zelf gaan doen. Zwemmen, trainen in de sportschool, zware vrachtwagenbanden kantelen, hij deed het allemaal. Na vijf maanden keihard trainen en zich aan een nieuw dieet houden is het tijd voor de waarheid. Hoeveel is Ned afgevallen?

Onthulling

Voor Ned zijn nieuwe lichaam aan vrienden en familie liet zien, werd hij eerst onder handen genomen door een styliste. Zijn wilde baard? Die ging eraf en ook werd de schaar in zijn lokken gezet. De vele tanktops die hij droeg werden ook verbannen naar de kringloopwinkel en hij kreeg een compleet nieuwe garderobe aangemeten. En hoe! Tijdens het onthullingsmoment lijkt Ned een totaal nieuw mens.

Vriendin Becky

Vrienden en familie kunnen hun ogen niet geloven wanneer ze Ned zien en vriendin Becky is in tranen. In vijf maanden tijd is de 28-jarige van 171 kilo naar 125 kilo gegaan. Zijn lichaamspercentage ging bovendien van 44 procent naar 23 procent. Maar ook een andere factor blijkt veranderd. Zo kon vriendin Becky voorheen nooit haar armen helemaal om haar vriend slaan, maar inmiddels lukt haar dat met gemak!

Ned en zijn vriendin Becky voor het gewichtverlies.

Ned en zijn vriendin na het gewichtverlies. 

Ned die zijn nieuwe uiterlijk showt. 

Ned

Op een knie

Ned wist zijn vriendin emotioneel te maken door zijn nieuwe uiterlijk aan haar te showen, maar daar hield het niet op. Hij is zijn vriendin heel dankbaar voor haar steun en wil de rest van zijn leven met haar doorbrengen. Het was voor Ned dan ook heel duidelijk wat hij moest doen: haar ten huwelijk vragen. Als een echte gentlemen ging Ned, ten overstaande van de hele zaal, op een knie. Becky’s antwoord? Een volmondige ja!

Pagina 2/2

Lees ook: Verwaarloosde hond Bob krijgt een volledige metamorfose

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Bringing Sexy Back | Beeld: Videostill Bringing Sexy Back