Oeh la la: voor deze sterrenbeelden is er dit jaar veel geluk op liefdesgebied

sterrenbeeld liefde

Voor hen geldt: love is in the air

Geluk hebben in de liefde is altijd fijn, of je nou in een relatie zit of happy single bent. Enne, het spijt ons zeer voor de sterrenbeelden die niet in dit rijtje staan, maar dit jaar zijn er een aantal sterrenbeelden die wat éxtra liefdesgeluk kunnen verwachten. Zit die van jou er ook tussen?

Leeuw

Allereerst mag de Leeuw zich verheugen op een jaar vol liefdesgeluk. Waar je vroeger misschien niet altijd even oprecht was in de liefde, neem je het dit jaar wel degelijk serieus. Je zet je welbekende charmes in en trekt hiermee hoe dan ook bekijks van potentiële liefdespartners. Leeuwen die geen serieuze relatie hebben, kunnen zich alvast klaarmaken om de liefde van hun leven tegen het lijf te lopen in de zomer. Dit kan zomaar iemand zijn die je al kent, maar nog nooit als partner hebt overwogen…

Voor diegenen die strugglen met een pittige relatie, markeert dit jaar een keerpunt. Jullie zullen samen een nieuwe weg inslaan of er komt een einde aan jullie tijd samen. Om conflicten te vermijden, ga je vaker oefenen in naar elkaar luisteren en elkaars standpunten serieus nemen, wat zeker zijn vruchten zal afwerpen.

Weegschaal

Ook Weegschalen die in een relatie zitten kunnen dit jaar op liefdesgebied veel geluk verwachten. In vergelijking met vorig jaar, waar diepgaande gesprekken vaak ontbraken, waait er dit jaar een andere wind. Jullie nemen weer vaker de tijd voor elkaar, waardoor jullie gevoelens weer tot uiting komt tijdens waardevolle gesprekken met elkaar. Dit heeft een positief effect op je relatie, omdat jullie je beiden meer gewaardeerd zullen voelen. Zelfs relaties die in zwaar weer verkeerden, bloeien weer op. Probeer door de ogen van je partner te kijken, en je zult de ware liefde herontdekken. Bovendien ervaar je dit jaar minder stress en spanning, wat een positieve invloed heeft op je seksleven.

Ram

Voor Rammen staat er een intensief jaar voor de deur, waarin ze eindelijk de tijd nemen om trauma’s uit hun jeugd te verwerken. Dit leidt tot een duidelijk begrip van ervaringen die voorheen pijn veroorzaakten. Deze verandering van je mindset werkt als een pleister voor mentale en emotionele wonden en heeft een positieve impact op je relatie. Je zelfinzicht groeit, waardoor je beter kunt uiten waar je behoefte aan hebt en het niet uit de weg gaat om hier naar te vragen.

Voor de single Rammen onder ons staat dit jaar in het teken van de wens voor een stabiele partner. Investeringen in gezonde relaties werpen hum vruchten af, en tegen het najaar ontmoet je mogelijk een héél speciaal iemand. Je moet dus nog wel even geduld hebben. Belangrijk is wel om rekening te houden met de gevoelens van anderen en bereid te zijn om excuses aan te bieden.

Lees ook: Deze 4 beweringen over stress zijn niet waar

Bron: Libelle | Beeld: Adobe Stock