Déze supermarkt roept paaseitjes terug vanwege productiefout


Een belangrijk ingrediënt staat niet aangegeven op de verpakking

Dacht je je in februari al tegoed te kunnen doen aan chocolade-eitjes? Dan kan het voor jou wellicht belangrijk zijn om even de verpakking van de paasversnapering te checken. Een grote supermarktketen heeft geblunderd met de lekkernij en roept de paaseitjes daarom terug.

De PLUS roept de paaseieren terug.

Advocaat

Supermarkt PLUS wil haar klanten waarschuwen voor een bepaald soort paaseitjes in haar assortiment. De supermarkt laat blijken dat de zakken paaseitjes met de smaken melk/puur/wit van 500 gram een fout bevatten. Op de verpakking staat niet vermeld dat de eitjes advocaatvulling kunnen bevatten.

Verpakking

In de advocaat zit ei verwerkt en dit staat niet op de verpakking. Mensen met een ei-allergie kunnen hierdoor een allergische reactie krijgen na het nuttigen van de paassnack. PLUS vraagt deze mensen daarom om de eieren terug te brengen naar de winkel. Het gaat om de zakken met de streepjescode 8710624595517, batchcode 173116 en houdbaarheidsdatum 30-06-2018. Mogelijk zijn in deze zakken paaseitjes met advocaatvulling terecht gekomen, dit waarschuwt de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit.

Gedupeerden kunnen de zak met eitjes terugbrengen naar de winkel. Het aankoopbedrag ontvangen zij dan terug.

Bron: Nu | Beeld: Pixabay, PLUS