Oeps… Deze jongen (15) trakteert in de klas op wel heel bijzonder cakejes

 

De jongen is acht dagen geschorst

In de puberteit hebben we allemaal weleens iets geks uitgehaald, maar deze jongen ging wel een beetje ver. Op een Franse school trakteerde de jongen op cakejes. Op zich niet heel bijzonder, maar wat in de cakejes zat was dat wel… 

Deze traktatie wordt niet snel vergeten.

Spacecake
De jongen zou op chocoladecakejes trakteren, maar dit bleek heuse ‘spacecake’ te zijn. De jongen had de cakejes meegenomen naar een sportevenement. Iedereen kreeg daar een gratis cakeje. Volgens een leerling zag het cakeje er heel normaal uit en had het enkel een beetje een aparte smaak. Ze hebben het allemaal zonder morren opgegeten. Even later begonnen de effecten. De docent begon te zweten en kreeg hele donkere kringen onder zijn ogen. “Ik begon zo hard te lachen, dat ik niet meer kon stoppen. Ik kreeg er tranen van in mijn ogen” Een ander viel in slaap tijdens Aardrijkskunde. Op dat moment hadden ze nog geen idee wat ze gegeten hadden. Ook de jongen die de cake had meegebracht wist van niks, zegt hij.

Drugs
De ouders van de leerlingen wisten vrij snel wat er aan de hand was. “Om 17.00 uur wilde mijn dochter al gaan slapen. Ze had grote honger, veel dorst en haar pupillen waren verwijd. We hadden snel door dat ze drugs gebruikt had”, legt iemand uit aan Le Parisien. De leerlingen werden onderzocht en het vermoeden bleek te kloppen. De school heeft een aanklacht ingediend tegen de jongen die de cakejes meebracht en hij is acht dagen geschorst van school. Tot op heden is niet bekend of hij écht niet wist dat hij spacecake meenam naar school.

Lees ook:

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Linda | Beeld: Unsplash