Ongelofelijk, wat knap: Sarina (28) verloor 90 kilo, de HELFT van haar gewicht!

Sarina verloor de helft van haar lichaamsgewicht!

Dat afvallen niet altijd even makkelijk is, daar kunnen de meeste van onze lezers over meepraten. Die paar laatste hardnekkige pondjes die er maar niet af willen en de strijd die dat met zich meebrengt… We zijn allemaal ervaringsdeskundigen. Zeker nu de zomer eraan komt slaan we allemaal weer massaal aan het diëten om maar een beetje strak in ons badpad te kunnen liggen.

Voor de 28-jarige Sarina ging het allemaal nog wel een stapje verder. Zij had van jongs af aan al last van ernstig overgewicht en wilde op haar 16e al graag wat kilo’s kwijt. Maar dit bleek een stuk lastiger dan gedacht, zo vertelt zij aan tijdschrift Libelle: “Op mijn 16e wilde ik graag afvallen, maar in plaats van gezond te gaan eten, stopte ik met normaal eten. Het enige wat ik aan het eind van de dag naar binnen werkte, was koek, chips of snoep.

Ik werd dikker en dikker, zo dik dat mijn wereld steeds kleiner werd.” Naar het strand gaan, zwemmen of even op de fiets stappen kon ze op een gegeven moment niet meer, zelfs lopen werd lastig omdat het te zwaar was voor haar knieën.

Uitgescholden
Op straat werd ze regelmatig uitgescholden en nagestaard, iets waar ze zich voor probeerde af te sluiten. Op haar 23ste besefte dat ze moest gaan ingrijpen, anders zou ze op den duur helemaal niet meer kunnen lopen. Sarina woog 165 kilo en op dat moment ging bij haar de knop om. Lees verder op pagina 2!


Pagina 1/2