Onthullend om te lezen… DIT zegt de maand waarin jij geboren over je seks- en liefdesleven!

maand

DIT zegt je geboortemaand over je liefdesleven…

We zijn niet allemaal hetzelfde in bed en dat is maar goed ook, want anders zou het toch een saaie boel worden. Maar wist je dat hoe jij je in bed gedraagt volgens sommigen te maken heeft met je geboortemaand?

Cosmopolitan publiceerde onlangs een artikel waarin per geboortemaand waarin astrologe Suzie Kerr Wright uiteenzet wat jouw geboortemaand over je seksleven zegt!

Of het nou waar is of niet, het is wel erg grappig om (samen met je partner) te lezen. Misschien leer je er nog wat nieuws van 😉

 • JANUARI: Mensen die in deze maand een jaartje ouder worden, wachten wat langer tot ze met iemand het bed delen. „Maar als ze iemand eenmaal echt leuk vinden, dan kan je lover echt op jou bouwen”, aldus Suzie. Volgens haar zijn januari-kids niet vies van ietwat kinky seks.
 • FEBRUARI: Ben je geboren in deze maand, dan ben je volgens de astrologe een echte avonturier. Het andere geslacht moet wel z’n best voor je doen. Je bent onafhankelijk en hecht je niet snel, en zo gedraag je je ook in bed.
 • MAART: Deze mensen zijn gek op tijd doorbrengen in bed en zijn intieme minnaars. Seks is een intens iets, maart-mensen geven hun partner alles wat ze hebben.
 • APRIL: Onafhankelijke mensen komen uit april, en als ze eenmaal iemands aandacht hebben, gaan ze er helemaal voor. „Seks met een ‘apriller’ is heet, intens en vol passie”, zegt Suzie. „Maar als ze klaar zijn, zijn ze ook echt klaar.”
 • MEI: Mensen uit mei houden van comfortabele, sensuele en intieme seks. Ze houden van seks op zich, er hoeven geen toeters en bellen aan te pas te komen.
 • JUNI: Experimenteel is de tweede naam van mensen die in juni jarig zijn. Ze zijn minder intens dan mensen die in februari geboren zijn, maar komen er wel dicht bij in de buurt. En ben je dol op telefoonseks? Dan zit je bij niemand zo goed als bij een juni-mens.
 • JULI: Voor iemand uit deze maand is seks erg belangrijk. Ze moeten zich op hun gemak voelen bij iemand voor ze met iemand in bed duiken, maar als ze zich eenmaal goed voelen bij iemand, doen ze er alles aan om het diegene naar z’n zin te maken.
 • AUGUSTUS: Ben jij een baasje in bed, dan ben je bij mensen die geboren zijn in augustus niet aan het goede adres. Ze háten het namelijk als ze verteld wordt wat ze moeten doen. Bovendien zijn ze slecht te peilen: het ene moment willen ze alles geven, de andere bedsessie kan het zo zijn dat een augustus-minnaar alleen maar wil nemen.
 • SEPTEMBER: Deze mensen geven zich niet makkelijk, maar hebben ze hun wederhelft gevonden, dan is er niets wat ze niet willen doen. Iets geks uitproberen is bij deze personen dus niet uit den boze.
 • OKTOBER: Geboren in deze maand? Dan ben je een echte romanticus en weet je precies wat goede seks inhoudt. En daar flink de tijd voor nemen, is voor iemand uit oktober allesbehalve een probleem.
 • NOVEMBER: „Deze mensen zullen elke seksuele handeling doen, alleen al om te kunnen zeggen dat ze het gedaan hebben”, zegt Suzie. Ze vinden het fijn als hun bedpartner de leiding neemt en volgen is dan ook geen probleem.
 • DECEMBER: Als je geboren bent in deze wintermaand, betekent het dat je een creatieveling bent in bed. Deze mensen zijn grappige minnaars die graag een rollenspel spelen in de slaapkamer. Suzie: „Seks met iemand uit december is iedere keer weer leuk.”

Bron: Metronieuws