Onze vingerafdrukken vertellen ons heel veel over wie we zijn. Wat voor vingerafdrukken heb jij?

Onze vingerafdrukken vertellen ons over wie we zijn

Er bestaat een wetenschappelijke studie naar vingerafdrukken en die noemen we met een moeilijk woord “dermatoglyfen” of “dermatoglyphics” in het Engels en het helpt ons om te leren hoe de patronen van onze vingerafdrukken samenhangen met onze persoonlijkheid en onze gedragspatronen. Is dat nauwkeurig? Dat is uiteraard aan jullie om zelf te beoordelen.

Een vingerafdruk in de vorm van lussen is het meest voorkomende patroon voor Europeanen. Het hangt samen met een kalme en gebalanceerde persoonlijkheid. Mensen met zulke vingerafdrukken zijn vaak sympathiek en proberen anderen te helpen. Ze maken ook snel vrienden. Ook al zijn ze heel erg ijverig, ze nemen zelden initiatief.

De belangrijkste bron van informatie en gevoelens voor zulke mensen is het contact met anderen. Ze zijn emotioneel voorspelbaar, ze hebben een open hart en ze hebben vaak een uitstekende gezondheid, hoewel ze zich net zo vaak ziek kunnen voelen als kinderen.

Het karakter van een persoon met het luspatroon is in de regel optimistisch. Ze verachten saai werk waar ze geen interesse in hebben. Als je lussen hebt op al je vingertoppen dan heb je een sterk verbeeldingsvermogen en je bent een soort dagdromer of je hebt wat ze dromerige ogen noemen. Ontdek ook de andere vingerafdrukpatronen op de volgende pagina.


Pagina 1/2