Dit is de reden waarom je eens met een ui in je sok zou moeten slapen

ui sok slapen

Stop eens een ui in je sok!

De natuur zit vol geneeskrachtige planten en kruiden, de lijst aan geneeskrachtige middelen is eindeloos. Toch komen we elke dag nog achter nieuwe dingen, zoals deze aparte truc. Je kan het bijna niet geloven als het leest, maar toch blijkt deze truc een hele gezonde uitwerking te hebben op je gezondheid. Wat je moet doen? Een ui in je sok stoppen!

Wie had gedacht dat een rauwe ui dit voor je kan doen!

Bacteriën

Voordat je vannacht gaat slapen is het wijs om een rauwe ui door te snijden en in je sok te stoppen. In je voeten zitten namelijk 7000 zenuwuiteinden die met de rest van je lichaam in contact staan. Als je de plak ui tegen je voet aan zet wordt je hele lichaam gereinigd. De ui zuigt bacteriën en ziektekiemen op en omdat de huid op je voet heel dun is dringen de goede stoffen snel door in je bloed. Zo wordt ook je bloed gereinigd, terwijl je slaapt.

Reinigen

Het is voor deze truc wel noodzakelijk dat je biologische, onbespoten uien gebruikt. Doe je dat niet, dan krijg je juist schadelijke stoffen binnen en schiet deze truc zijn doel voorbij. Dokter Lauren Feder, homeopathisch arts in Los Angeles in Amerika, bevestigt de geneeskrachtige werking van de ui. Het zou ondermeer helpen tegen blaasinfecties, oorpijn en tandpijn. Vooral in China was het gebruik van de ui al heel populair. Het is zeker het proberen waard! Wel goed je voeten wassen de volgende ochtend…

Lees ook: 10 verrassende manieren waarop je babyolie kunt gebruiken

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Tiphero | Beeld: Pixabay, fotomontage