Opa en oma zitten in het vliegtuig en krijgen dan slecht nieuws over hun kleinzoon. Wat de piloten dan doen is fantastisch!

Etihad

Wat de piloten doen voor deze grootouders is fantastisch

Slecht nieuws krijgen op het moment dat je vliegtuig op het punt van vertrekken staat, het overkwam een echtpaar uit het Engelse Manchester wiens kleinzoon opgenomen bleek te zijn in het ziekenhuis op de intensive care. “Toen de man een bericht kreeg dat zijn kleinzoon was opgenomen op de intensive care, lichtte hij het cabinepersoneel in”, aldus hun reisagent Becky Stephenson tegen Travelmol, een nieuwssite voor de reisbranche.

Vervolgens vertelde het cabinepersoneel de piloot wat er aan de hand was en die reageerde vrij kordaat, want hij keerde namelijk terug naar de gate, zodat het echtpaar van boord kon gaan. Vervolgens konden de opa en oma naar het ziekenhuis gaan om afscheid te nemen van hun kleinkind, dat triest genoeg een dag later overleed.

Becky Stevenson had lovende woorden voor de doortastende actie van Etihad en het personeel, wat ook op social media het geval was. Het echtpaar is overigens de mogelijkheid geboden om de vliegtickets om te ruilen voor een nieuwe vlucht. Wat vind je van de actie van het vliegtuigpersoneel? Laat het ons weten, we zijn benieuwd naar je mening! En heeft deze gebeurtenis jou ook zo geraakt? Deel het dan met zoveel mogelijk vrienden, familie en kennissen!