Opgelet: de Bumblies tandenborstels voor kinderen van 0 tot 3 jaar worden teruggeroepen!

Bumblies roept de tandenborstels voor kinderen van 0 tot 3 jaar terug

Het merk Bumblies roept de Bumblies-tandenborstel voor kinderen van 0 tot 3 jaar terug. De reden is dat de mogelijkheid bestaat dat kinderen de zuignap op de achterkant eraf bijten en inslikken. Omdat het bedrijf onnodige risico’s wil voorkomen, roept het klanten op de tandenborstel niet meer te gebruiken.

De fabrikant en eigenaar van de Bumblies-tandenborstel, Superunie, laat weten dat er een paar duizend exemplaren per jaar over de toonbank gaan. Er zijn niet veel klachten binnengekomen. “In het afgelopen jaar kregen we drie klachten binnen, maar om het zekere voor het onzekere te nemen doen we toch deze oproep”, geeft een woordvoerder aan. Superunie geeft verder aan dat de tandenborstels niet teruggestuurd hoeven te worden, maar het bedrijf roept wel op om de reeds gekochte tandenborstels niet meer te gebruiken.
Het gaat om de Bumblies-tandenborstel voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 3 jaar in de kleuren geel, groen, oranje en roze. De tandenborstel wordt onder meer verkocht bij Dekamarkt, Dirk, Coop, MCD en Hoogvliet. Klanten krijgen hun geld terug voor de eventueel gekochte tandenborstels. Indien je de tandenborstel al gebruikt hebt, mail dan een foto naar [email protected] Als de tandenborstel nog in de verpakking zit, dan kun je de streepjescode uitknippen en opsturen naar: Bumblies, Antwoordnummer 3500, 4140 VH BEESD, onder vermelding van je naam, je rekeningnummer en de winkel waar je de tandenborstel gekocht hebt. Deel dit bericht ook even met al jullie vrienden, familie en kennissen. Alvast hartelijk bedankt voor jullie hulp!