OPROEP van de Consumentenbond: als je DIT doet kun je honderden euro’s op je zorgverzekering besparen! Wisten we dit maar eerder!

Consumentenbond heeft jouw hulp nodig!

We vergelijken prijzen van hotels, vakanties, stofzuigers, wasmachines en allerlei andere producten online, zodat we verzekerd zijn van de goedkoopste prijs. De prijs van zo’n beetje alles is vergelijkbaar op het internet, dus waarom zijn de prijzen van medische behandelingen dat niet?

Het is een doorn in het oog van de Consumentenbond; de geheimhouding van ziekenhuizen en zorgverzekeraars omtrent de prijzen van ziekenhuisbehandelingen. Het is voor consumenten lastig om de laagste prijs voor een behandeling uit te kiezen als zij niet weten wat deze prijzen zijn. Zouden de prijzen wel openbaar worden gemaakt door ziekenhuizen, dan zouden we allemaal honderden euro’s kunnen besparen op onze zorgverzekering. Helaas zijn de ziekenhuizen niet van plan hun prijzen bloot te geven, waardoor de Consumentenbond een plannetje heeft bedacht. Ze hebben jouw hulp hierbij nodig, doe je mee?


Pagina 1/2