Deze schokkende video laat zien wat een van de grootste fabrieken ter wereld met onze garnalen doet!

garnalen

Als je deze video ziet denk je wel twee keer naar voordat je een garnaal in je mond stopt..

China is al een aantal jaren negatief in het nieuws als het gaat om de productie en het verhandelen van eten. Zo zijn regelmatig giftige of nep-ingrediënten gevonden in het voedsel dat bestemd was voor productie.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan plastic rijst en nep-groene erwten.Vandaag is Vietnam in het nieuws, in een van de grootste fabrieken van de wereld heeft de politie een aantal medewerkers opgepakt omdat ze op grote schaal garnalen WERELDWIJD geëxporteerd hebben die geïnjecteerd waren met (zeer) gevaarlijke chemicaliën. De reden hiervan is dat het gewicht van deze garnalen na injectie wel tot 20% toenam. Tja, het is kennelijk allemaal om het geld te doen. Het onderstaande videoverslag toont een leverancier die bezig is om met zo’n 30 chemicaliën pompen garnalen met het volgende injecteren:

-CMC (Carboxymethylcellulose)
-Gelatine
-Glucose

Het zorgt daarnaast ook voor dat de garnalen er frisser uit zouden zien, hierdoor kan de verkoper de prijs verhogen. Onze redactie is hier heel erg van geschrokken, vergeet het niet te delen met je vrienden en familie!