Snel buikvet verliezen zonder dieet? Wij hebben dé oplossing!

Jij kunt nu ook buikvet verliezen met 1 simpel drankje!

De zomer komt eraan, dat betekent zomerse en vooral nietsverhullende kleding. Een platte(re) buik is dan natuurlijk meer dan welkom. Helaas hebben we niet allemaal de tijd, het doorzettingsvermogen en de inspiratie voor het maken van gezonde maaltijden. Ook uren zwoegen in de sportschool blijft voor velen een hele opgave. Gelukkig kwamen wij tot de volgende ontdekking!

Gooi maar gauw je Sonja Bakker- boek uit het raam, want dit simpele en krachtige drankje zal ervoor zorgen dat je sneller gewicht verliest. Het drankje bevat namelijk mierikswortel, wat al eeuwen gebruikt wordt om verschillende gezondheidsklachten te bestrijden. Zo schijnt het te helpen bij een te hoge bloeddruk, werkt het verlichtend voor de luchtwegen, verbetert het je weerstand én stimuleert het de spijsvertering. Ook bevat het vochtafdrijvende eigenschappen. Mierikswortel bevat ook nog eens zeer weinig calorieën (maar 6 Kcal per portie) en bevat geen vet.

Mierikswortel is ook nog eens lang houdbaar, mits je de wortel aanmaakt met azijn en gekoeld bewaart. Door de gesneden of geraspte mierikswortel te mengen zorg je ervoor dat de wortel niet zo snel verkleurd en niet bitter gaat smaken. Om het vers te houden kun je de aangemaakte mierikswortel raspen en in aluminiumfolie stoppen of in een afgesloten potje of bakje maanden in de koelkast bewaren. Zodra de wortel gaat verkleuren is deze niet langer houdbaar. Het recept voor dit superdrankje vind je op de volgende pagina.


Pagina 1/2