Spotify komt met podcast om eenzaamheid bij honden tegen te gaan

Spotify playlist podcast eenzame honden

Op deze manier hoopt Spotify de stress van eenzame honden te verlichten

Ga je een dagje de deur uit en blijf je viervoeter dan alleen thuis? Dan kun je een door Spotify ontwikkelde podcast of playlist voor je huisdier afspelen. Deze service is in het leven geroepen om ervoor te zorgen dat Rex of Vivi zich minder eenzaam voelt. De dienst is vanaf vandaag beschikbaar op de streamingservice.

Eenzaamheid tegengaan

Spotify komt met een speciale playlist en podcast om stress bij honden te verlichten die alleen thuis worden gelaten en zich daar eenzaam bij voelen. We horen je al denken: wat krijgt mijn hond dan precies te horen? Wanneer je weg bent luistert je hond naar rustgevende muziek, verhalen en naar aanmoedigende en geruststellende woorden.

Pet Playlist aanmaken

De zogenoemde Pet Playlist kun je niet via de app aanmaken, maar daarvoor moet je in je browser naar de Pet Playlist van Spotify gaan. Je beantwoordt daarna vragen over je huisdier en Spotify maakt dan een fijn lijstje voor je trouwe viervoeter aan. Ook mensen die geen hond hebben kunnen gebruik maken van de dienst. Er zijn namelijk ook speciale lijsten samen te stellen voor je hamster, vogel of zelfs voor je leguaan.

Lees ook: Utrechtse Elisa treft ijzerdraad aan in Albert Heijn-hondenkoekjes

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Nu, iPhoned | Beeld: Unsplash