Déze sterrenbeelden zijn gek op gadgets

technologie

De één is nou eenmaal meer van de technologische snufjes dan de ander

We leven in een tijd waarin de technologische trends en ontwikkelingen ons om de oren vliegen. De één moet er niks van hebben, terwijl er ook mensen zijn die van alle innovaties op de hoogte zijn op dit gebied. En het staat in de sterren geschreven dat er een aantal sterrenbeelden zijn die gewoon regelrechte gadgetliefhebbers zijn. 

Ram

Ben jij geboren tussen 21 maart en 21 april? Dan ben je een Ram en een pionier op het gebied van trends als het gaat om de laatste technologische ontwikkelingen. Je bent van nature erg nieuwsgierig en dit drijft jou om te begrijpen hoe dingen precies in elkaar steken. Deze nieuwsgierigheid zorgt ervoor dat je voortdurend op zoek bent naar nieuwe informatie, of het nu via nieuwswebsites, forums of het bijwonen van technische online evenementen is. Jij verslindt artikelen over de nieuwste smartphones en bent geïntrigeerd door doorbraken in kunstmatige intelligentie (AI).

Waterman

De Waterman is, net als de ram, nieuwsgierig aangelegd en dan vooral als het gaat om het oplossen van technologische vraagstukken. Niet alleen ben je graag in de weer met je eigen apparaten, vrienden en familie weten ook dat jij dé persoon bent om technische hulp aan te vragen. Het geeft je energie om anderen te helpen met soms complexe technologische problemen. Wat betreft je technologische voorkeuren, ben je niet gebonden aan een specifiek merk of platform. Je hebt eigenlijk van de meeste softwareprogramma’s wel kaas gegeten.

Maagd

Jij maakt gebruik van technologie voor de connecties en het onderhouden van relaties. Voor jou heeft Facebook geen geheimen meer; je benut het platform om in contact te blijven met anderen. Bovendien vind je het geweldig om gelijkgestemden op het gebied van technologie te ontmoeten. Actief deelnemen aan online fora en sociale-mediagroepen is voor jou dan ook niks geks. Daar bespreek, deel, en debatteer je over de vele technologische trends. Op deze manier blijf je niet alleen op de hoogte, maar maak je ook nog eens sociaal contact. Win-win!

Tweeling

Naast dat je gekenmerkt wordt door nieuwsgierigheid, ben je ook nog eens uiterst flexibel. Hierdoor is het ontdekken én begrijpen van de nieuwste technologische snufjes voor jou geen enkele uitdaging. Dankzij jouw aanpassingsvermogen manoeuvreer je moeiteloos door diverse systemen en blijf je gemakkelijk op de hoogte van technologische ontwikkelingen. De drang om te blijven leren drijft je ertoe om regelmatig online cursussen te volgen. Bovendien haal je er plezier uit om verschillende soorten smartwatches uit te proberen, waarover je jouw bevindingen graag deelt met anderen.

Lees ook: Vermijd déze theesoorten om aanslag op je tanden te voorkomen

Bron: Margriet | Beeld: Pexels