Braziliaanse tandarts helpt arme mensen gratis met nieuw gebit

tandarts nieuw gebit transformaties

De transformaties zijn prachtig!

De Braziliaanse tandarts, Felipe Rossi, reist de hele wereld rond met één doel: arme mensen een prachtige glimlach bezorgen. De tandarts deelt op social media de mooiste transformaties. Een geel en onverzorgd gebit weet de tandarts altijd om te toveren naar een prachtige witte glimlach. Wij hebben een paar van zijn mooiste metamorfoses voor je op een rijtje gezet.

Transformaties tandarts Felipe Rossi

Veel mensen met een laag inkomen hebben vaak het geld niet om hun gebit goed te onderhouden. Het gevolg is daarom, vooral  bij mensen die in achterstandswijken wonen, dat ze met een onverzorgd gebit het leven door gaan. Iets dat tandarts Felipe Rossi niet aan kon zien. Rossi helpt mensen met een laag inkomen, overal ter wereld, aan een mooie lach. En dit doet hij allemaal gratis en voor niets. Dankzij zijn stichting Por1sorriso NGO dat hij in 2016 heeft opgericht kan hij het werk voor de arme gemeenschap blijven doen.

Bekijk op de volgende pagina wat voor prachtige transformaties mensen zijn ondergaan dankzij het werk van tandarts Felipe Rossi.

Pagina 1/2