Deze terminale vader zoekt het perfecte pleeggezin voor zijn zoontje… “Zijn zoontje was zijn leven”

Nick Rose kon niet rustig sterven voordat hij een geschikt gezin voor zijn zoontje vond….

De 40-jarige Britse Nick Rose vocht al een tijgen kanker. Eerder verloor hij al delen van zijn tong aan mondkanker en negen maanden later kreeg hij weer afschuwelijk nieuws te verwerken.

Nadat hij een knobbeltje in zijn nek ontdekte kreeg hij al snel de diagnose dat hij opnieuw kanker had. De kanker zaaide uit naar zijn longen en tot overmaat van ramp raakte de tumor geïnfecteerd, waardoor Nick met chemotherapie moest stoppen. De moeder van zijn zoontje Logan was al sinds zijn geboorte niet meer in beeld dus moest de vader op zoek naar een geschikt pleeggezin dat voor zijn zoontje zou kunnen zorgen na zijn dood. Beste vriend Aaron Crompton stond Nick bij in zijn laatste maanden: ,,Alles moest wijken voor Logan”, aldus Aaron tegen de Britse krant Daily Mail. ,,Hij lachte al de rest gewoon weg, ook al had hij kanker.” In de laatste maanden werd de pijn heviger. ,,Hij zag af, maar Logan was zijn leven”, aldus Aaron, die samen met zijn zus een crowdfundingcampagne opzette om Nicks begrafenis te betalen.
Nick stierf dinsdag. Hij vond op tijd een mooi pleeggezin voor zijn zoontje in het Engelse Torquay. ,,Hij zal worden gemist”, aldus Aaron. Zo sterk is de liefde van je kind, het overwint op een bepaalde manier zelfs de dood…

Bron: AD