TEST: Welke vorm hebben jouw vingers? Dít zegt het over je persoonlijkheid!

Heb je goed gekeken? Dit is wat de vorm van jouw vingers over je persoonlijkheid zegt:

Type A: als jouw vingers deze vorm hebben dan ben je waarschijnlijk iemand die zijn privéleven, gevoelens en geheimen graag voor zichzelf houdt. Het is moeilijk om de “échte” jou te leren kennen, je hebt snel de neiging om een muurtje om jezelf heen te bouwen. Alleen je goede vrienden breken daar doorheen. Je bent zachtaardig en emotioneel en gek op dieren. Bij je vrienden sta je bekend als iemand met een groot hart en je hebt een uniek gevoel voor humor.

Type B: Je bent een loyaal persoon en laat mensen nooit in de steek. Je wordt snel verliefd, soms te snel. Je geeft je hart aan iemand die het snel kan breken en dit zorgt ervoor dat je soms wat problemen hebt met je zelfvertrouwen. Hierdoor voel je je soms niet helemaal op je gemak bij vreemden. Je bent iemand met een duidelijk doel voor ogen en als je ergens voor gaat lukt het je ook altijd.

Type C: Je bent een enorm gevoelsmens en hebt er moeite mee om je gevoelens onder controle te houden. Dit maakt dat je een open boek bent, maar soms hebben je emoties je teveel onder controle. Je hecht je snel aan dingen, mensen en dieren maar kan ook makkelijk loslaten als het moet. Mensen noemen jou een softie en je wil het altijd iedereen naar de zin maken, daarom cijfer je jezelf soms teveel weg.

Welke vorm hebben jouw vingers? laat het ons weten!


Pagina 2/2