Wat voor type neus heb jij? DIT zegt het over je persoonlijkheid… Grappig om te weten!

neus

Wat voor type neus heb jij?

We hebben er allemaal één en die van iedereen is weer anders: de neus. Sommigen haten hun neus en laten hem zelfs veranderen door een plastisch chirurg, anderen vinden het allemaal wel prima, zolang hij maar werkt.

Het klinkt nogal vreemd, maar volgens dit onderzoek zou de vorm van je neus behoorlijk wat zeggen over je persoonlijkheid. Dat is tenminste wat wetenschappers van de Ben-Goerion Universiteit in Israël zeggen. De resultaten van zijn onderzoek werden onlangs gepubliceerd en wij hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet. Kijk eens goed in de spiegel en naar de afbeelding die bovenaan dit artikel staat. Welke vorm heeft jouw neus en klopt de omschrijving? Laat het ons weten!

  1. Nubische neus: Creatieve en nieuwsgierige mensen hebben een Nubisch exemplaar op hun gezicht prijken. Ze zijn optimistisch en hebben een open blik richting het leven. Ze zijn heel sociaal en hebben vaak een interessante groep vrienden om zich heen.
  2. Griekse neus: De bezitters van de Griekse neus zijn vaak wat gereserveerder en meer terughoudend. Ze uiten hun gevoelens moeilijk en staan niet graag in het middelpunt van de belangstelling. Personen met zo’n neus zijn loyaal, ze bezien het leven praktisch en je kunt altijd op hen rekenen.
  3. Haakneus: Deze heeft halverwege een (kleine) bult. Deze mensen zijn erg ambitieus en doelgericht. Ze hebben vaak sterke levensovertuigingen en principes en kunnen deze fel verdedigen.
  4. Arendsneus: Mensen met zo’n neus zijn vastbesloten en goed georganiseerd. Zij geven om hun carriere, en zijn gericht op zakelijk succes, wat inderdaad vaak bovenaan hun prioriteitenlijstje staat. Ze zijn intelligent en zetten door totdat ze krijgen wat ze willen, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak.
  5. Wipneus: Dit zijn vaak vrolijke, enthousiaste, impulsieve en spontane mensen. Ze zijn doorgaans populair, hun bruisende persoonlijkheid trekt veel bewonderaars aan. Het zijn meer gevoelsmensen dan de meesten en volgen dan ook vaak hun sterke intuïtie.
  6. Rechte neus: De bezitters van deze neus hebben een sterk karakter en veel zelfvertrouwen. Ze zijn altijd zichzelf, ongeacht de situatie. Ze zijn overtuigd van hun eigen kunnen en laten zich niet snel door hun omgeving van de wijs brengen.
  7. Romeinse neus: Dit zijn zeer gevoelige mensen, met een sterk ontwikkeld emotioneel leven. Ze zijn bijzonder empathisch en staan altijd voor anderen klaar. Soms hebben ze wel de neiging om zichzelf een beetje te vergeten…
  8. Kromme neus: Dit zijn stabiele, betrouwbare mensen die goed kunnen luisteren. Je zijn super praktisch ingesteld en je kan altijd op ze rekenen.

En, klopt de omschrijving een beetje? Laat het ons weten in de reacties!