UPDATE: hoogzwangere Ellen is terug op Nederlandse bodem! Duimen omhoog voor Ellen!

Want Ellen en haar man zijn inmiddels veilig en wel geland op Schiphol, na een week in onzekerheid op Bali te hebben gezeten. Na een heleboel gebel, geregel en gestress is het uiteindelijk toch gelukt om tickets naar huis te bemachtigen.

Op het allerlaatste moment dat ze nog mocht vliegen heeft ze haar kans gepakt en is ze terug naar Nederland gevlogen. Zowel verzekering Interpolis en vliegmaatschappij KLM hebben er alles aan gedaan om de hoogzwangere en haar man terug te halen. Van D-reizen heeft ze inmiddels een knuffel en een bos bloemen gekregen. Hoe het zit met alle gemaakte extra kosten, 1500 euro voor het verblijf en 1000 euro telefoonkosten (!), is nog niet zeker. Ellen wil iedereen die haar een hart onder de riem heeft gestoken bedanken: “Hartverwarmend om te voelen en te zien dat in deze tijd, welke vaak bestempeld wordt als onpersoonlijk, ons vanuit alle hoeken hulp is aangeboden.”

Wij zijn blij dat het gezinnetje terug is in Nederland en wensen de aanstaande ouders heel veel succes met de komende bevalling!

Beeld: Facebook 


Pagina 2/2