Voor deze drie sterrenbeelden wordt 2022 een topjaar

sterrenbeelden-2022

Deze mensen gaan een 2022 vol mooie momenten tegemoet

We naderen het jaar 2022. Wat je van aankomend jaar kunt verwachten staat geschreven in de sterren. Voor drie sterrenbeelden in het bijzonder wordt het een fantastische jaar. Staat jouw sterrenbeeld ertussen? Dan ga je een toptijd tegemoet!

Maagd

Mensen met het sterrenbeeld Maagd gaan in 2022 veel loslaten. Oude patronen, gewoontes, overbodige stress… Het gaat allemaal de deur uit. Normaal leef je volgens een vrij strak schema, om zoveel mogelijk gedaan te krijgen in het leven. Komend jaar krijg je de kans om dat schema te evalueren en te bepalen wat je nou écht gelukkig maakt. Je cijfert jezelf vaak weg en doet alles voor iedereen om je heen. Daar komt in 2022 ook verandering in: door meer tijd voor jezelf te maken en te nemen, zorg je voor een betere balans.

Vissen

Heb je het sterrenbeeld Vissen? Dan zul je komend jaar merken dat er steeds meer vanzelf gaat. De frustraties en irritaties die je eerder vaak had, zullen langzaamaan wegsijpelen. Zowel op werk- als op privégebied ben je productief en er zijn geen grote energieslurpende zaken die je aandacht vragen. Ook is 2022 het jaar om minder bezig te zijn met wat anderen van je verwachten en meer te denken aan wat je zelf wilt bereiken. Je kunt veel succes hebben, als je besluit daar vol voor te gaan.

Kreeft

Voor mensen met het sterrenbeeld Kreeft wordt 2022 het jaar van ontdekkingen. Je zit lekkerder in je vel dan afgelopen jaar en kruipt, net als mensen met de twee sterrenbeelden hierboven, wat meer uit je schulp. Je leert jezelf beter kennen en ontdekt wat je nou echt wel en niet gelukkig maakt. Van jezelf ben je warm en zachtaardig, wat weleens problemen heeft opgeleverd in de harde wereld waar we leven. In 2022 leer je steeds beter hoe je in die wereld staat en hoe je er het beste van kunt maken. Heb je bovendien altijd al nieuwe dingen willen proberen? Zoals gezegd is 2022 voor jou het jaar van ontdekkingen, dus ga ervoor! Het levert geweldige dingen op.

 

Lees ook: Oeh la la: deze sterrenbeelden zouden openstaan voor een open relatie

Bron: Vriendin, Womens Health | Beeld: Unsplash, Debby Hudson