Deze vrouw woog maar liefst 453 kilo en kon haar bed niet verlaten, maar moet je haar NU zien!

Deze dappere vrouw viel maar liefst 80 procent van haar lichaamsgewicht af…

Morbide obesitas is een ontzettend ernstige en levensbedreigende aandoening waarbij een vroegtijdige dood vaak het tragische eindstation is. Zo leek het ook af te lopen voor de Amerikaanse vrouw Mayra Rosales, maar zij maakte een omslag en wist haar eigen leven te redden.

Mayra heeft een veelbewogen leven achter de rug, waarbij haar gewicht slechts één van haar zorgen is. In 2008 moest ze (terwijl ze op dat moment 450 kilo woog!) in de rechtbank verschijnen omdat in verband met de dood van haar neefje Jamie. Zij bekende de moord en nam de schuld op zich, maar tijdens de behandeling van de zaak kwam de waarheid al snel naar boven. Mayra beschermde haar zus Jamie, die haar eigen kind had doodgeslagen. Ze kon de leugen niet meer volhouden, en werd uiteindelijk vrijgesproken. Jamie verdween achter de tralies. Mayra zat echter ineens opgescheept met de zorg over Jamie’s overgebleven kinderen. Hoe doe je dat als je het bed niet meer kunt uitkomen, niet kan lopen en niet eens voor jezelf kan zorgen?

Verandering
Ze besloot hierom een tot een radicale verandering in haar leven, ze wilde minder dan 100 kilo wegen. Eerst onderging ze een maag-bypass operatie om van het grootste deel van het gewicht af te komen, en toen begon de volgende stap in haar missie. Serieuze lichaamsbeweging en gezonde voeding hebben haar verdere gewichtsverlies mogelijk gemaakt. Tijdens haar reis onderging ze meerdere operaties om overtollige huid te verwijderen en onder al dat gewicht kwam een prachtige en levendige vrouw tevoorschijn! Als je haar vandaag de dag ziet kun je nauwelijks geloven dat dit dezelfde vrouw is. Bekijk haar indrukwekkende transformatie hieronder:

Bron & Beeld DailyMail