WAARSCHUWING: heb jij één van DEZE producten van Kruidvat of Trekpleister gekocht? Stop dan onmiddellijk met het gebruik ervan!

kruidvattrekpleister

Kruidvat & Trekpleister roepen gevaarlijke producten terug!

Kruidvat roept twee producten terug die beide niet voldoen aan de veiligheidseisen, wat mogelijk voor gevaar kan zorgen. Dit meldt de winkelketen op haar website.
Het eerste product is de ‘Playing Kids Houten Racebaan’. Het speelgoed voldoet niet aan de veiligheidseisen; de wielen van de raceauto’s kunnen loslaten. Dit kan bij kleine kinderen voor verstikkingsgevaar zorgen. LET OP: dit product werd bij Kruidvat EN Trekpleister verkocht. Kruidvat raadt bezitters van de racebaan dan ook aan om te stoppen met het gebruik ervan. Het betreft de volgende Houten Racebanen: Kruidvat Playing Kids, EAN–code 4894532157365, € 6.99 euro en Trekpleister Playing Kids (Giraffe), EAN–code 4894532157372, € 7.99 euro. Consumenten kunnen het product terugbrengen naar een Kruidvat- of Trekpleister-filiaal en het aankoopbedrag terugkrijgen.
Ook roep Kruidvat de ‘Wonder Walker Wandelstok’ terug. Het risico bestaat dat het handvat van de wandelstok kan afbreken. Het betreft wandelstokken met het modelnummer 02100. Dit nummer staat aan de onderkant van de stok weergegeven. Op de verpakking staat het artikelnummer TVT08. Als je in het bezit bent van dit type Wander Walker Wandelstok, stop dan met het gebruik. Je kunt de wandelstok terugbrengen naar één van de Kruidvat-winkels. Vanzelfsprekend krijg je hier het volledige aankoopbedrag terug (ook zonder aankoopbon of originele verpakking). De wandelstok werd vanaf 4 november 2016 via de Kruidvat-winkels en via de website voor 12,99 verkocht.