Wauw wat knap: dit stel is samen 270 kilo afgevallen! Moet je zien hoe ze er nu uitzien…

Ronnie at tien dubbele cheeseburgers en twee pizza’s per dag

Morgen is het dan eindelijk zo ver voor Ronnie Brower en zijn verloofde Andrea: ze gaan trouwen! Het stel heeft een heel gevecht achter zich liggen, ze vielen samen een ongelofelijk 270 kilo af. Het stel werd tijdens de strijd verliefd en nu gaan ze dan toch eindelijk in het huwelijksbootje stappen.

Hij kon niet eens meer lopen
Het gevecht begon voor Ronnie is 2013. De dokter vertelde hem dat hij voor zijn dertigste zou sterven als hij zijn leefstijl niet zou veranderen. Dat zou betekenen dat hij nog maar maximaal twee jaar te leven zou hebben… Ronnie was verslaafd aan alcohol, medicijnen en eten. Hij at op een dag niet minder dan tien dubbele cheeseburgers en twee pizza’s. Hij kon niet eens zijn huis uit, omdat lopen fysiek onmogelijk was geworden.

Personal trainer Nick Murphy hielp hem bij het afvallen. Ze begonnen met het bewegen van armen en benen, dat was de enige vorm van beweging die nog mogelijk was voor Ronnie. Hij viel in 100 dagen ongeveer 45 kilo af; eindelijk genoeg om naar de sportschool te kunnen lopen!

In de sportschool vindt hij liefde
Toen Ronnie eenmaal in de sportschool kon trainen en goed at ging het allemaal super snel. Hij begon zijn strijd tegen de kilo’s bij te houden op een Facebookpagina en juist daardoor bleef hij heel gemotiveerd. Hij kreeg heel veel positieve reacties. De echte motivatie vond hij in de sportschool. Hij kwam de 22-jarige Andrea tegen en ook zij worstelde met haar gewicht. “Ik was zo geïnspireerd door hem en ik vond hem meteen super leuk. We begonnen wat te kletsen in de sportschool en het klinkt misschien cliché, maar het was liefde op het eerste gezicht”, vertelt Andrea. Hun eerste date was een potje pingpong in de sportschool!

Op pagina 2 zie je hoe erg het stel veranderd is. Zo ontzettend knap!


Pagina 1/2