Heb jij wel eens een sinaasappel onder de douche gegeten? Als je dit hebt gelezen doe je het voortaan elke ochtend!

Een sinaasappel onder de douche? Ja, echt! 

Een sinaasappel eten onder de douche: het schijnt dé trend van dit jaar te worden. Het klinkt nog een beetje onwennig, maar het eten van dit stuk citrusfruit zou stress behoorlijk verminderen.

Een sinaasappel eten onder de douche prikkelt de zintuigen. De citrusgeur die vrijkomt wanneer je de oranje vrucht pelt helpt je ontstressen. Mensen die het nieuwe fenomeen al hebben geprobeerd, omschrijven het als pure vreugde

Betere smaak
Ook beweren mensen dat de sinaasappel veel beter smaakt wanneer je ‘m onder de douche eet dan wanneer je ‘m braaf aan de keukentafel nuttigt. Daar kunnen we ons nog best wat bij voorstellen. Je kunt immers meteen je plakkerige handen onder de douche wassen.

Deze nieuwe trend is ontstaan in Italië. De Italiaan deelde de tip met een Amerikaanse Reddit-gebruiker die het vervolgens deelde met het internet. De Amerikaan zelf noemt het ‘the best feel-good thing you can experience’.

Aantal regels
Ben je nieuwsgierig geworden naar deze feel-good ervaring en wil je het zelf testen? Dan zijn er wel een aantal regels waar je je aan moet houden. Zo mogen de sinaasappels niet worden verruild voor grapefruits en kun je het beste kiezen voor navels of bloedsinaasappels. Daarnaast mogen er géén geslachtsdelen te zien zijn op eventuele foto’s die je wilt delen op social media.

Op Twitter zijn al veel positieve geluiden te horen over de #showerorange. Deze mensen zijn in ieder geval over stag.

Bron: margriet.nl Beeld: Bella Group